• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День соборності України в Глобинській ЗОШ І-ІІ ступенів № 3

День соборності України в Глобинській ЗОШ І-ІІ ступенів № 3

2017-01-25

/Files/photogallery/IMG_5534.JPG

День соборності України в Глобинській ЗОШ І-ІІ ступенів № 3

До Дня соборності України з метою патріотичного виховання в Глобинській ЗОШ І-ІІ ступенів № 3 були проведені заходи, присвячені цій знаменній даті. Було організовано колективні перегляди відеофільмів «Акт Злуки УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року» (3 клас) (учитель Жук О.А.), «День соборності України» (4-6 класи) (педагог-організатор Гура Т.Ю.), «Акт Злуки УНР і ЗУНР. До Дня соборності України» (7-9 класи) (учитель Царенко О.А.).

23 січня 2017р. у 1-2 класах було проведено патріотичний урок «Тримайся, моя рідна Україно, борися, люба, за життя своє» (До Дня Соборності України). Заняття проведено з метою поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України; ознайомити з цікавими фактами з історії України; виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики; формувати уявлення про географічне положення України, її історію, населення, мудрість народу. Діти читали вірші про Україну, розгадували кросворди, зображували державні символи, зігрівали Україну своїми долоньками.

Учні 3 класу створили єдиний символічний Державний Прапор України ) (учитель Жук О.А.), а також у цьому класі було проведено «Інформаційну виховну хвилинку», під час якої діти декламували вірші про незалежну Україну. Учні 5 класу підготували літературно-музичну композицію для учнів 4 і 6 класів «22 січня - День соборності України» (учитель Попова В.Б.), на якій декламувались вірші патріотичного спрямування, звучали пісні про Батьківщину. Особливо виявили декламаторські здібності учні: Обертюх Христина, Дудник Юлія, Жук Катерина, Буянкова Альона і Буянкова Ілона Чміль Діана, Радченко Анастасія. Для учнів 4-6 класів було проведено вікторину «Як я знаю Україну?» (учитель Попова В.Б.), на якій перемогли Чміль Максим, Найдьонов Євгеній, Цуркану Вікторія – учні 6 класу та Пузаненко Марк – учень 4 класу.

У 6 класі було проведено усний-журнал «Сторінками історії: соборна Україна» (учитель Галига В.О.), на якому учні були ознайомлені з історією становлення держави, трагічними сторінками історії нашої країни, а ведучі Погрібна Дар’я та Перепелиця Максим продекламували вірші про Україну.

Для 7-9 класів було проведено лекцію «Історія Української держави» , під час якої учитель історії Царенко О.А. ознайомив учнів з історичними умовами становлення й розвитку держави, а також учні переглянули презентацію з цієї теми.

Проведені заходи не залишили байдужими учнів школи, адже мали пізнавальне та виховне значення.

Велична і свята, моя ти Україно,
лише тобі карать нас і судить
Нам берегти тебе, Соборну і єдину
І нам твою історію творить!

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930