• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підводимо підсумки навчального року…

Підводимо підсумки навчального року…

2014-05-30

Ось і пролунав останній дзвінок у цьому навчальному році для учнів Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3. Попрощались зі школою дев’ятикласники. Попереду в них – державна підсумкова атестація, потім – вступні іспити до інших навчальних закладів. Вони щиро подякували вчителям за знання та вміння, які одержали в школі, що допоможуть їм у подальшому дорослому житті. Цікавим було свято Останнього дзвоника в цьому навчальному році, яке складалося з урочистої офіційної частини і святкового концерту, який підготували для вчителів та батьків випускники. Хлопці й дівчата продемонстрували різнобічні таланти: акторські, вокальні, танцювальні. Особливо вразили глядачів виступи Ілони Пузаненко, Марини Батюти, Валерії Рябич, Артема Братчуна, Костянтина Котяя, Романа Гури, Анжеліки Коблик.

Пишаються вчителі випускниками, які успішно брали участь у шкільних, а також районних заходах. Зокрема, Батюта Марина – І місце, а Рябич Валерія - ІІ місце – у районному етапі обласного конкурсу творчих робіт учнівської та студентської молоді «Я відкриваю світ собі щодня» і ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. На Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру» випускники показали «відмінний результат»: Коблик Анжеліка, Котяй Костянтин, Братчун Артем, Рябич Валерія, Долгих Анна; «добрий результат» – учні 5-9 класів: Надтока Оксана, Батюта Марина, Байшова Аліна, Буянков Станіслав, Тюлюбаєва Катерина, Пузаненко Ілона, Вітковська Людмила, Цикунова Віта, Гура Роман, Гармаш Дмитро, Погрібна Дар’я, П’ятаха Ольга, Скальський Микола.

Добре виявили себе учні школи також і в конкурсі «Соняшник», на якому зайняли 1, 2, 3 місця: Буянкова Альона, Буянкова Ілона, Величко Богдан, Жук Катерина, Радченко Анастасія, Чміль Діана, Макієнко Альона, Дудник Аліна, Тюлюбаєва Катерина, Коваленко Євгенія, Надтока Оксана, Шамайко Ілля, Тютюнник Богдана, Цикунова Віта, Гармаш Дар’я, Горошко Юрій, П’ятаха Ольга. У Міжнародній природничій грі «Геліантус-2013» за найкращий результат з фізики нагороджена учениця 7 класу Надтока Оксана, а інша семикласниця Тюлюбаєва Катерина зайняла І місце у районному етапі обласного конкурсу творчих робіт учнівської та студентської молоді «Я відкриваю світ собі щодня». П’ятикласниці П’ятаха Ольга та Коваленко Євгенія зайняли призові місця в районному етапі обласного конкурсу творчих робіт учнівської та студентської молоді «Я відкриваю світ собі щодня», а Ольга - ІІІ місце в ІІ (районному етапі ) XIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Другий рік беруть участь учні у Всеукраїнській олімпіаді «Олімпус». Цього року дипломами лауреатів з української мови та літератури нагороджені П’ятаха Ольга, Скорик Валерія, Сливенко Юлія, Подловська Альона, Коваленко Євгенія, Макієнко Альона, Надтока Оксана; дипломами лауреатів з фізики і хімії - Рябич Валерія, Рожко Юрій , Откалюк Владислав.

Наші учні не тільки розумні та творчі, але й спортивні. Так, Грамотами нагороджені команда Глобинської ЗОШ І-ІІ ступенів №3 за 1-е місце в районних змаганнях школярів з міні-футболу серед дівчат, 3-є місце в районних змаганнях з кульової стрільби, присвячених 25-річчю виведення військ з Афганістану, 3-є місце в районних змаганнях школярів з баскетболу серед юнаків, 2-е місце в районних змаганнях школярів з міні-футболу серед юнаків.

Такі успіхи – результат творчої співпраці вчителів та учнів під керівництвом мудрого директора Петраченко Галини Миколаївни та вимогливого заступника з навчально-виховної роботи Коваленко Людмили Іванівни.

Пролунав останній дзвінок, позаду уроки, конкурси, заходи, а попереду – пришкільний оздоровчий табір, навчальні екскурсії та практика і, звичайно, літні канікули. Ми, учителі, бажаємо нашим діткам відпочити, оздоровитися, набратися сил для подальшого навчання, розвитку, творчих успіхів.

До зустрічі в новому 2014/2015 навчальному році!

Галига В.О., учитель української мови та літератури.

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930